Ръководителят на украинското военно разузнаване генерал Кирил Буданов твърди, че

...
Ръководителят на украинското военно разузнаване генерал Кирил Буданов твърди, че
Коментари Харесай

И шефът на украинското разузнаване твърди, че Путин е тежко болен

Ръководителят на украинското военно разузнаване военачалник Кирил Буданов твърди, че съветският президент Владимир Путин е тежко болен и хора от висшите ешелони на съветската власт, които са недоволни от политиката му, към този момент се готвят да го отстранят от власт.

Това сподели Буданов в изявление за английския ефирен канал Sky News. Според ръководителя на ГУР на Украйна Путин има онкологично заболяване. Той не даде източници за изказванията си за здравето на Путин.

Буданов допусна, че дейните военни дейности сред Русия и Украйна ще продължат до края на годината, като повратният миг ще настъпи през август. Според ръководителя на украинското разузнаване вследствие на войната Украйна ще си върне контрола над всички изгубени сега територии, в това число Донбас и Крим.

Вестник Times в събота разгласява и материал за хипотетичните здравословни проблеми на Владимир Путин. Той се базира на аудиозапис на диалог, за който се твърди, че е сред съветски олигарх и западен вложител, който е получен от американското списание New Lines. Твърди се, че в този диалог през март съветски предприемач приказва за Путин, че страда от рак на кръвта. Според него съветският президент " полудял ", като наредил офанзива против Украйна, и с дейностите си унищожил съветската стопанска система. Името на олигарха не се посочва.

В същото време в публикация на New Lines, озаглавена „ Болен ли е Путин, или някой желае да повярваме? “, има и версия, че съветският президент не е в действителност болен и слуховете за заболяването му се популяризират съзнателно.

Милиардерът Олег Тинков, който преди този момент напусна Русия и продаде съветския си бизнес, сподели в изявление, че множеството от най-богатите руснаци са срещу войната с Украйна.

Изданието " Проект " неотдавна разгласява следствие, което допуска, че Путин постоянно е посещаван от лекари, в това число експерти по хирургично лекуване на онкологични болести, по-специално рак на щитовидната жлеза. Пресата и потребителите на обществени медии обръщат внимание на обстоятелството, че Путин, макар изказванията, че е бил имунизиран против ковид, продължава да приема задгранични водачи на дълга маса, без да влиза в директен контакт с тях. Странната поза на Путин по време на неотдавнашна среща с министъра на защитата Сергей Шойгу също притегли внимание.

Кремъл нормално не разяснява здравословното положение на Путин или споделят, че президентът е здрав. Путин не се появява постоянно обществено, само че тази седмица взе участие в парада на 9 май в Москва и редица срещи.

Владимир Путин е на 69 години. Според признатите по негова самодейност ремонти в Конституцията той може, в случай че бъде избран отново, да остане на власт до 2036 г.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР