Ръководителят на Парламентарната група „Двери“ в сръбската Скупщина Бошко Обрадович

...
Ръководителят на Парламентарната група „Двери“ в сръбската Скупщина Бошко Обрадович
Коментари Харесай

Критики към Вучич за участието му във Варненската четворка

Ръководителят на Парламентарната група „Двери“ в сръбската Скупщина Бошко Обрадович дефинира като „дипломатически скандал“ присъединяване на президента Александър Вучич в срещата във Варна от преди два дни.

На срещата на така наречен  резиденция „Евксиноград“ участваха министър председателите на България, Румъния и Гърция – Бойко Борисов, Михай Тудосе и Алексис Ципрас.

На специфична конференция в сръбския парламент Обрадович акцентира, че „това не е била среща на президентите от тези страни, а на техните министър-председатели“ и попита, за какво в „Евксиноград“ не е участвала Ана Бърнабич – министър председателят на Сърбия, съобщи.

„Това е следващото доказателство, че Ана Бърнабич е просто една икебана и нищо повече. Истинският и.д. министър председател е Александър Вучич“, сподели Бошко Обрадович и добави: Премиерите от тези страни /участващи в срещата край Варна, бел.ред./ доста добре знаят, че „Бърнабич е безгласна писмен знак и няма какво да си приказват с нея“.

„И заради тази причина те канят Вучич, с цел да схванат какво мисли Бърнабич“, акцентира ръководителят на ПГ „Двери“. Според Бошко Обрадович „Александър Вучич с изключение на водач на Сръбската прогресивна партия, президент и координатор на спецслужбите има задоволително време да стане още и градоначалник на столицата Белград и да бъде определен като шеф на Националната академия за обществено ръководство, която сега се основава от Народното събрание.“

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР