Ръководителят на Meta Марк Зукърбърг дава крачка назад относно плановете

...
Ръководителят на Meta Марк Зукърбърг дава крачка назад относно плановете
Коментари Харесай

Мачът Зукърбъг vs. Мъск може би няма да се случи

Ръководителят на Meta Марк Зукърбърг дава крачка обратно по отношение на проектите за мач в клетка против милиардера Илон Мъск. В обява в своята обществена мрежа Threads той написа, че Мъск " не е сериозен " по отношение на борбата и е " време да продължим напред ".

Собственикът на X (бившия Twitter) и основателят на Фейсбук и Instagram трябваше да се изправят един против различен в мач в клетка, който беше иницииран от самия Мъск. Само преди дни той разгласи, че е разговарял с премиера на Итлаия и с министъра на културата борбата да се организира в страната и да бъде в древноримски жанр. Първоначалната концепция е дуелът да се излъчва онлайн в X и платформите на Meta.

" Илон не желае да удостовери дата, след това споделя, че се нуждае от интервенция, а в този момент желае да направи подготвителен кръг в задния ми двор. Ако желае да е сериозен с същинска дата и публично събитие, знае по какъв начин да се свърже с мен. В противоположен случай е време да продължим напред. Ще се съсредоточа върху това да се състезавам с хора, които одобряват този спорт съществено ", написа Зуркърбърг в профила си.

Последва и отговор от Мъск, който просто назова шефът на Meta " страхливец ".

Въпреки че и двамата милиардери обявиха по-рано, че са подготвени за борба, дата за такава към момента не е планувана, което поражда спомагателни подозрения дали въобще ще се организира. В неделя Мъск показа скрийншоти, за които твърди, че съставляват чат сред него и Зукърбърг. Размяната на текстови известия гласи:

Зукърбърг: " Ако в действителност искаш същинска ММА борба, би трябвало да тренираш самичък и да ми кажеш, когато си подготвен да се бием. Не желая да не преставам да промотирам нещо, което в никакъв случай няма да се случи. Затова би трябвало да решиш дали ще го правиш - освен това скоро - или да продължим напред ".

Мъск: " Ще съм в Пало Алто в понеделник. Нека да се бием в твоя Октагон. // Не съм упражнявал доста, с изключение на eдин къс дуел с Лекс Фридман през днешния ден. Въпреки че си мисля, че е малко евентуално, поради разликата в нашия растеж, може би ще се окажеш актуалния Брус Лий и някак си ще спечелиш "

This is the full message:
— Elon Musk (@elonmusk)
Враждата сред двамата предприемачи стартира, откакто Meta започва конкурентно на X приложение - Threads, и притегли повече от 100 милиона регистрации за по-малко от седмица. Впоследствие този брой спадна и X продължава да господства с към 350 млн. консуматори, само че по-рано Мъск заплаши да съди Фейсбук за " нелегално заграбване на търговски секрети на Twitter ". Meta отхвърля тези изказвания.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР