Ръководителят на групата по маркетинг на EVGA Джейкъб Фрийман (Jacob

...
Ръководителят на групата по маркетинг на EVGA Джейкъб Фрийман (Jacob
Коментари Харесай

Главният PR директор на EVGA се присъедини към NVIDIA в качеството си на ИТ-евангелист на GeForce

Ръководителят на групата по маркетинг на EVGA Джейкъб Фрийман (Jacob Freeman) се причисли към NVIDIA като IT-евангелист. Позицията му в компанията ще бъде обвързвана с техническия маркетинг и рекламата на продуктите. Той ще се занимава с софтуерния PR измежду потребителската общественост, блогърите и сътрудниците.

За огромната смяна в кариерата си Фрийман разгласи на страницата си в Twitter: „ Страстта към игрите и хардуера в последна сметка се трансформира в кариера, която упражнявам повече от 20 години. Днес имам удоволствието да оповестя, че се причислих към NVIDIA в качеството на IT-евангелист на GeForce. В тази роля ще продължа да работя с общността в компютърните игри, пресата и инфлуенсърите, ще им описвам за новите стратегии и функционалностите в границите на екосистемата на GeForce. Предвид моята история и пристрастеност към компютърните игри и хардуера, не мога да си показва по-добра работа. Развълнуван съм да бъда част от екипа на NVIDIA GeForce “.

EVGA е един от най-важните сътрудници на NVIDIA и зае лидерска роля в доставката на графични карти GeForce в Съединени американски щати. Неочакваното решение на EVGA да се отдръпна от бизнеса с видеокарти тъкмо преди стартирането на новото потомство графични карти от серията GeForce RTX 40, мощно разстрои общността от PC-ентусиастите, защото промишлеността загуби бранд, който дефинира стандарта за продуктовия дизайн. И Джейкъб Фрийман изигра водеща роля по този въпрос, говорейки за новите артикули на производителя и помагайки на тези, които се нуждаеха.

В ролята си на рекламен сътрудник на GeForce, Фрийман освен ще комуникира с геймърската общественост, само че и със основателите на цифрово наличие и сътрудниците на NVIDIA.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР