Ръководителят на Чеченската република Рамзан Кадиров заяви в своя канал

...
Ръководителят на Чеченската република Рамзан Кадиров заяви в своя канал
Коментари Харесай

Кадиров е изпратил 10 000 бойци в Украйна

Ръководителят на Чеченската република Рамзан Кадиров съобщи в своя канал Telegram, че сега в специфичната военна интервенция вземат участие 10 000 чеченски бойци , а при нужда към тях могат да се причислят още 70 000.

" Десет хиляди чеченски бойци към този момент вземат участие в тази благородна идея. Още 70 хиляди души са подготвени да се причислят към тях, в случай че се наложи ", написа служителят.

Ръководителят на републиката сподели по какъв начин повече от 20 000 елитни чеченски бойци са се подредили на парадната площадка, с цел да поздравят съветския президент Владимир Путин за годишнината му.

Кадиров добави, че по време на образуването изпълняващият длъжността началник на Донецката национална република Денис Пушилин му е връчил званието Герой на Донецката национална република и орден за освобождението на Мариупол, както и званието Герой на Донецката национална република.

По-рано изпълняващият длъжността началник на Луганската национална република Леонид Пасечник персонално награди Кадиров със званието воин на ЛНР.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР