Ръководителят на британското военно разузнаване заяви, че Русия преминава към

...
Ръководителят на британското военно разузнаване заяви, че Русия преминава към
Коментари Харесай

Русия минава към стратегия на изтощаването, твърди британското разузнаване |

Ръководителят на английското военно разузнаване съобщи, че Русия минава към " тактика на изтощение ", откакто не е съумяла да реализира задачите си при нахлуването в Украйна, заяви Асошиейтед прес, представена от Българска телеграфна агенция.

Началникът на военното разузнаване генерал-лейтенант Джим Хокенхъл сподели, че съветските сили са трансформирали метода си, откакто не са съумели да завладяват огромни украински градове по време на триседмичната инвазия.

Той предвижда, че войната на безсилие " ще включва неразумно и безсистемно потребление на огнева мощност ".

" Това ще докара до увеличение на жертвите измежду цивилното население, разрушение на украинската инфраструктура и усилване на филантропичната рецесия ", добави Хокенхъл.

Според западни висши представители съветските сили разполагат с задоволително боеприпаси за артилерията си, с цел да продължат обстрела в продължение на седмици и даже по-дълго.

Въпреки обстоятелството, че има хиляди жертви измежду украинското цивилно население, Русия отхвърля да е насочвала офанзивите си против цивилни жители при специфичната военна интервенция, както Москва назовава военните си дейности в Украйна, добавя АП.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР