Ръководителят на Агенцията на ООН за палестинските бежанци (UNRWA) предупреди,

...
Ръководителят на Агенцията на ООН за палестинските бежанци (UNRWA) предупреди,
Коментари Харесай

Ръководителят на UNRWA предупреждава за „коварна“ израелска кампания за разбиване на агенция

Ръководителят на Агенцията на Организация на обединените нации за палестинските бежанци (UNRWA) предизвести, че напъните на Израел да я разформира, до момента в който в бомбардираните и обсадени се разпростира филантропична злополука Ивицата Газа би имала опустошителни последствия, в случай че успее.

Обръщайки се към Съвета за сигурност на Организация на обединените нации в сряда, Филип Лазарини сподели, че работата на UNRWA в този момент е по-ключова от всеки път и прикани за отбрана.

„ Днес е в ход подла акция за преустановяване на интервенциите на UNRWA със съществени последствия за интернационалния мир и сигурност “, сподели той пред 15-членния орган по време на сесия, свикана от Йордания.

Това, сподели Ладзарини, се случва, до момента в който безмилостните бомбардировки на Израел и „ безпощадната блокада преобразиха Газа до неразбираемост “, с дребни деца, умиращи от недохранване и дехидратация, до момента в който „ породеният от индивида апетит “ стяга хватката си в Ивицата, където Израелските офанзиви са умъртвили минимум 33 899 души от 7 октомври насам.

„ Отвъд границата храната и чистата вода чакат...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР