Ракетна заплаха е обявена в руския Белгород и Белгородска област,

...
Ракетна заплаха е обявена в руския Белгород и Белгородска област,
Коментари Харесай

Ракети летят по Белгородска област и тази нощ

Ракетна опасност е оповестена в съветския Белгород и Белгородска област , съгласно канала Telegram на кметството на Белгород, оповестява ТАСС.

" Внимание! Град Белгород и Белгородска област. Ракетна заплаха ", се споделя в известието. Жителите бяха призовани да си останат у дома и да не се приближават до прозорците.

Това се случва за поредна вечер в региона. 
 Русия свалила украински снаряди над Белгородска област
Русия свалила украински снаряди над Белгородска област

Няма данни за жертви и огромни опустошения на този стадий

Припомняме, че тече следствие. Москва упреква Киев, че е свалил самолета Илюшин Ил-76 в съветската Белгородска област, убивайки всичките 74 души на борда, в това число 65 пленени украински бойци на път да бъдат разменени с съветски военнопленници. Украйна нито удостовери,

Представители на въоръжените сили на Украйна и Службата за сигурност оповестиха, че са провели среща с родственици и близки на украински военнопленници. Координационният щаб за лекуване на пандизчиите удостовери, че Русия е предала на украинската страна лист с 65 пленени украински военни , които е трябвало да бъдат разменени на 24 януари. Самата замяна не се случи след злополуката.
 Украйна не има вяра на лист с имена на военнопленници, починали с Ил-76
Украйна не има вяра на лист с имена на военнопленници, починали с Ил-76

Кирило Буданов: Киев не разполага с надеждна информация кой и какво е имало на борда на самолета

Зам.-шефът на украинската Служба за сигурност Сергей Андрющенко съобщи, че и последните дейности на Русия демонстрират на първо място опити да скрият от международната общност същинските аргументи за злополуката на самолета, в това число и това, че Кремъл отхвърли опцията тя да бъде разследвана от интернационалните специалисти. " Въпреки това Украйна ще употребява всички принадлежности, с цел да разбере същинските аргументи за случилото се, както и кой или какво в действителност е било превозено този аероплан ", декларира Андрющенко.

следствието се води от съветските служби за авиационна сигурност и Следствения комитет на Русия, като управляващите и , което пристигна от страна на украинския президент Володимир Зеленски да се организира.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР