Ракетите изстреляни от САЩ, Франция и Великобритания, не са поразили

...
Ракетите изстреляни от САЩ, Франция и Великобритания, не са поразили
Коментари Харесай

Сирийските ПВО са прихванали част от ракетите

Ракетите изстреляни от Съединени американски щати, Франция и Англия, не са поразили всички планувани цели, заяви сирийската организация САНА.

Сирийските управляващи оповестиха, че част от изстреляните ракети са били прихванати от Противовъздушна отбрана на страната. От там приканват локалното население да не има вяра на външни информации за нанесените вреди от ракетите.

По-рано се появиха клюки, че в Дамаск патрулират танкове. Те бяха опровергани от държавните медии.

Западни организации оповестиха, че в сирийската столица се е провел протест на жители и военни. Те са развявали сирийски флагове и са държали фотоси на сирийския президент Башар Асад.

В града има обикновено транспортно придвижване и животът продължава.

Не се разяснява каква част от ракетите са били унищожени от противоракетните системи. Основна цел на офанзивата бяха фабрики, за които се счита, че са свързани с производството на химическо оръжие.

Сирийското държавно управление разгласи, че мащабът на офанзивата е бил пресилен. Ударите бяха нанесени като отговор на хипотетична химическа офанзива на държавните сили. Западните сили оповестиха, че на този стадий не желаят свалянето на сирийския президент.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР