Ракът на британския крал Чарлз се оказал по-опасен, отколкото обществото

...
Ракът на британския крал Чарлз се оказал по-опасен, отколкото обществото
Коментари Харесай

Ракът на Чарлз се оказа тежък, готвят ли коронация на Уилям?

Ракът на английския крал Чарлз се оказал „ по-опасен, в сравнение с обществото си мисли “, настояват източници от двореца. Припомняме, че кралят беше диагностициран по-рано този месец, след което постъпи в болница за лекуване на простатата.

Кралският специалист Том Куин счита, че заболяването на краля е подтикнала работа по коронацията на принц Уилям. Той също прибавя „ никой не се доверява на принц Хари, след поредицата му от медийни изявленията “, тъкмо по тази причина не има вяра, че Хари е включен в планирането на тайната гала.

41-годишният Уилям, най-големият наследник на крал Чарлз III и престолонаследник, сега отсрочи обществените си задължения, с цел да се грижи за брачната половинка си Катрин, принцеса на Уелс, и трите им деца, откакто тя беше оперирана в средата на януари.

Крал Чарлз към този момент е почнал лекуване и по гледище на неговите лекари той ще би трябвало да отстъпи крачка обратно и да почива повече. От Бъкингамския замък обясниха, че част от уговорките на негово величество ще бъдат разпределени сред други членове на кралската фамилия, но държавните каузи и подписването на документи си остават прерогатив на краля.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР