Рак Номер едно в класацията за най-емоционални зодии се пада

...
Рак Номер едно в класацията за най-емоционални зодии се пада
Коментари Харесай

Това са най-емоционалните ЗОДИИ

Рак

Номер едно в класацията за най-емоционални зодии се пада на Рака. Раците са мощно чувствителни, претърпяват всичко в сърцето си, изпитват мощна емпатия и сълзите по никакъв начин не са им непознати. И в случай че за близките целият прилив на страсти и непрекъснатата промяна на положително с неприятно въодушевление е необяснима, то Раците се усещат напълно удобно с разнообразните си настроения. 

Те са не по-малко чувствителни от Раците. Представляват вулкан от страсти. Радост, горест, гняв се сменят със скоростта на светлината. В един миг ронят крокодилски сълзи, а в идващия като че ли нищо не е станало. 

Скорпион

За разлика от Рибите, Скорпионът не може да скрие страстите си. Представителите на тази зодии са мощно чувствителни. При тях страстите граничат с крайности - изпепеляваща пристрастеност, изгаряща злоба, безкрайна обич. 

Овен

Овните са все с рогата напред. Могат да бъдат безпределно щастливи и душата на компанията, само че постоянно неприятното им въодушевление помрачава тази им линия. Яростта им идва всекидневно от обстоятелството, че не са първи в нещо и нещата не се случват по техния метод. 

Везни

При тях настроенията се менят според не от личното им светоусещане, а според от близките. Те желаят да се харесат на всички, желаят всички да им ръкопляскат, не желаят да наранят никой, тормозят се кой какво ще си каже и намерения.



Близнаци

Близнаците в никакъв случай няма да си признаят, че са в неприятно въодушевление, само че постоянно ще ги познаете, че са в такова. Те ще се усмихват или просто ще мълчат умерено, само че вътре в тях се готви да изригне вулкан. Близнаците са мощно чувствителни, само че страстите им остават надълбоко скрити в тях и забележими единствено за най-проницателните. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР