Рафаел Надал най-после допусна загуба в хода на тазгодишната си

...
Рафаел Надал най-после допусна загуба в хода на тазгодишната си
Коментари Харесай

Надал: Сега ми е трудно дори да дишам нормално, но Фриц заслужава поздравления

Рафаел Надал най-сетне позволи загуба в хода на тазгодишната си акция, отстъпвайки изненадващо на Тейлър Фриц във финалния конфликт на " Мастърса " в Индиън Уелс и по този начин беше комплициран завършек на удивителната му серия от 20 следващи победи. Оказва се обаче, че Рафа е играл със сериозен физически дискомфорт през днешния ден и не е ясно по кое време въобще въпросната болка се чака да отмине, а ето и какво показа самият Надал директно след мача:

" Първо бих желал да поздравя Тейлър и неговия щаб. Днес той сподели доста добър тенис и се оправят чудесно дружно с тима му, тъй че поздравления. Аз дадох всичко от себе си, само че този път беше невероятно да печеля. Все отново се получи добра борба. Не желая да приказвам толкоз по тази тематика, тъй като това е моментът на Фриц и не искам да му го лишавам. Мога да кажа само, че ми е мъчно дори да вдишвам обикновено и изпитвам сериозна болежка, когато го върша.

Не е в този момент времето да разисквам тази тематика, въпреки че явно нямах опция да работя по нормалния за себе си метод и нямам визия какъв брой време ще отнеме, до момента в който се възстановя изцяло. Ставаше дума за заключителен дуел и пробвах всичко, единствено че изгубих от страховит тенисист. Щастлив съм, че се завърнах на едно от обичаните си места и благодаря на хората от екипа си, които ме подкрепяха през последните месеци и несъмнено можем да бъде удовлетворени от резултатите през този интервал. Сега ни следва още по-усърдна работа отпреди, с цел да изживеем голям брой сходни хубави моменти на корта " - приключи Матадора.

Nadal: All I can say is tough to breathe for me. When I try to breathe, it`s painful & very uncomfortable. Is not the moment to talk about that honestly. Even if it`s obvious I wasn’t able to do the normal things today. It`s a final. I tried. I lost against a great player.
— Reem Abulleil (@ReemAbulleil)

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР