Рафаел Надал и Карлос Алкарас ще изиграят демонстративен мач помежду

...
Рафаел Надал и Карлос Алкарас ще изиграят демонстративен мач помежду
Коментари Харесай

Надал и Алкарас ще играят един срещу друг в Лас Вегас


Рафаел Надал и Карлос Алкарас ще изиграят показателен мач между тях при започване на март в Лас Вегас. Приходите от събитието ще бъдат в интерес на фондацията на 22-кратния първенец от Големия шлем.

През миналия сезон двамата тенисисти, чиято възрастова разлика е 17 години, се трансфораха в първите испанци, които по едно и също време заемат първото и второто място в ранглистата.

До момента двамата са имали общо три мача между тях. През 2021-а в Мадрид Надал към момента бе прекомерно мощен за Алкарас. Година по-късно в Индиън Уелс успеха още веднъж бе за Матадора, само че няколко седмици по-късно в Мадрид Карлитос взе реванш и в профил Рафа в три сета по пътя към купата.

Привържениците на тениса се надяват двамата да имат и доста публични срещи между тях през 2023-а.

Събитието в Лас Вегас ще се организира в MGM Grand Hotel. За Надал това ще бъде първо посещаване във Вегас. „ Радвам се на първото си посещаване в Лас Вегас, един от най-легендарните и занимателни градове в света. Ще играя с моя съотечественик Карлос Алкарас, който имаше превъзходна година. “

Датата на мача е 5 март, директно преди присъединяване на испанците на Мастърса в Индиън Уелс.

„ Чувствам привилегия и съм благополучен, че ще споделя корта в Лас Вегас с Рафа. Той е легенда, върховете и достиженията му приказват сами за себе си. Рафа е и един от най-милите сътрудници на тура “, разяснява Алкарас.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР