Радостни рашки хардлайнери хвалят решението ОТНОВО да не се даде

...
Радостни рашки хардлайнери хвалят решението ОТНОВО да не се даде
Коментари Харесай

Обиждат Зеленски на „евреин“, но враговете им били нацисти и фашисти… И тези ще гласуват на втори!

Радостни рашки хардлайнери хвалят решението ОТНОВО да не се даде оръжие на Украйна, откакто Украйна ОТНОВО е поискала. 

Дават ни се не втори, а трети, четвърти и пети късмет да измием срама, само че изрично го отхвърляме. Не, не и не! Държавните ни „ мъже “ държат твърда линия на подмазване на един вманиачен комплексар. 

...

Разбира се (и това доста добре го заем!), когато светът се освободи от нещастното леке, наречено путин, всички взимачи на „ тежки решения “ през днешния ден ще се пишат най-ултра съперниците на режима в кремъл на следващия ден. Те са ясни. Винаги са били такива, бащите им са били такива, дядовците им са били такива. От един шаблон ги вършат към този момент 78 години. 

Те са професионални ветропоказатели и слагачи. Затова и са във властта. 

Интересно ми е обаче по какъв начин ще реагират дилетантите. Безплатните. Полезните идиоти, с други думи. 

Тези, които виждат вест, че пийнал руснак е хванат да кара в Свети Влас и го афишират за украинец. Тези, които пожелават гибел на „ евреина “ Зеленски, само че след това викат: „ гибел на фашистите “ и се радват, че Путин бил водил денацификация… 

Тези с вакуума сред ушите. 

Те по какъв начин ще се нагодят към новия живот, когато фюрерът им лилипутин се самоубие в бункера или го самоубият?

Да, в действителност има такива.

Четат, че руснак е карал с 3,6 промила в Свети Влас. Намерили го отвън колата и всякога като се опитвал да стане, падал по очи. Сигналът бил от хора, видели го да криволичи с колата си малко преди този момент. 

Ако беше българин, „ патриотите “ щяха да врещят, че желаят да го линчуват. Но, тъй като е руснак, скачат (българските „ патриоти “, не се губи иронията тук…) да го пазят и подценяват всички опасности, които е донесъл. Има и полет на фантазията. Обявяват го за украинец. Значи несебърската полиция не се е сетила да му ревизира документите, само че Ганьо от фотьойла на няколко стотин километра от там знае. Знае, че е украинец. Да, тъй като руснак не може да е отговорен в очите на „ патриотите “ в страната, пред чийто парламент се издига скулптура на съветски цар и най-гигантският монумент не е на народен герои, а е на алената войска. 

А когато прочетат нещо за Зеленски, го наскърбяват на „ евреин “. Пожелават му неща, които Хитлер би му направил, приказват за сапун и така нататък А след това споделят за „ враговете “, че били нацисти и фашисти. Радват се на путин, че денацифицира. 

Как се назовава това? 

Душевно заболяване ли е или има друго пояснение? 

Ако хардлайнерите, които имаме нещастието да са ни държавни „ мъже “, го вършат по професионални аргументи, то тези мъртви души, които живеят измежду нас, защо го вършат? Знаете – не за всички има копейки. За тях няма даже и потупване по рамото. Надяват се, че когато цар путин пристигна с армията си, ще отвори коментарните секции на уеб страниците и ще ревизира кой е писал срещу Зеленски и „ за “ путин, че да не го коли? 

Както и да е, зарежете тях и вакуумираните им глави. Много по-важно е друго:

Те ще гласоподават на втори октомври. Няма и да се замислят даже.

И ще гласоподават за съветските партии, които им дават обещание излизане от Европейски Съюз и НАТО и завой към русия. И до момента в който някои от вас, демократите, се цупят, че не са намерили „ съвършения политик “, за който да гласоподават, мутрите и ченгетата, путинските прислужници и елементарните опортюнисти се гласят за нова порция от същото. 

Готвят се България да бъде държана в изкуствена кома още и още; и отново да си повтаряме с преглътнати сълзи: „ Аз не можах в моя живот, но нека най-малко вие, деца, съумеете да видите смяната и края на Прехода “. 
 

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР