Радослав Росенов записа втория си успех на олимпийската квалификация по

...
Радослав Росенов записа втория си успех на олимпийската квалификация по
Коментари Харесай

Тежка аркада не спря Радослав Росенов по пътя му към втори успех на олимпийската квалификация в Италия

Радослав Росенов записа втория си триумф на олимпийската подготовка по бокс в Бусто Арсицио, Италия, с която се класира за осминфиналите в категория до 63.5 кг.

Шесткратният ни европейски първенец и троент притежател на Купа „ Странджа “ получи тежка аркада в мача си против първенеца на Азия Мохамед Уулу Базарбай от Казахстан, само че все пак откри сили да надвие класния си противник с 3:2 съдийски гласа.

Двубоят бе преустановен в средата на третият рунд, когато Росенов получи удар с глава от своя противник, което провокира съществено пострадване на веждата над дясното око на българина.



Така Радослав Росенов си извоюва мъчно мястото в идната фаза на надпреварата, където негов противник ще бъде Алексей Сендрик от Сърбия, а борбата посред им е планувана за 9 март (събота).

При нов триумф нашето момче ще се класира за четвъртфиналите в своята категория, което ще го приближи единствено на победа от продобиване на виза за Олимпийските игри в Париж, за които по правилник получават първите четирима в крайното нареждане в категорията.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР