Радио N-Joy дава шанс на слушателите си да се срещнат

...
Радио N-Joy дава шанс на слушателите си да се срещнат
Коментари Харесай

Актьори от Скъпи наследници се срещат с фенове на гурме вечеря

Радио N-Joy дава късмет на слушателите си да се срещнат онлайн със своите любимци

Седмица след старта на най-мащабната продукция в света на телевизионното кино – сериала Скъпи наследници, bTV и радио N-Joy дават късмет на феновете и радио слушателите да завоюват персонална среща с част от актьорите в хитовата продукция.

Орлин Павлов, Искра Донова, Петко Венелинов, Даяна Ханджиева и Веселин Калановски ще посрещнат шестима от най-запалените почитатели на Скъпи наследници на изискана гурме вечеря под семейството на MasterChef Андре Токев в неговия нов ресторант.

Всеки ден от 22 до 26 януари слушателите на радио N-Joy ще могат да дават отговор на въпроси, свързани със сюжета на продукцията в предаването Шоуто на Инспектор N-JOY?, онлайн на www.njoy.bg и във facebook страницата на радиото. Въпросът, с който стартира играта през днешния ден е: „ В какъв брой часа от понеделник до петък се излъчва сериалът Скъпи наследници по bTV?”

В понеделник, 30 януари, на томболен принцип, шестима участници, дали правилен отговор в играта, ще получат шанса да се срещнат онлайн с обичаните си артисти от Скъпи наследници по bTV.

Домакин на срещата ще бъде строгото, само че заслужено жури на MasterChef Андре Токев, който ще подготви специфична гурме вечеря за спечелилите в новия си ресторант на ул. Хан Крум № 31 в София.

Късметлиите ще имат опция да се срещнат персонално с Орлин Павлов, който влиза в ролята на Борис Йотов - прочут рисков състезател, завърнал се в родното си село след години живот в чужбина, с цел да открие детски рехабилитационен център в Бели Вит.

Освен с него, с почитатели ще се срещнат и Искра Донова (в ролята на красивата и еманципирана кръчмарка Снежана), Даяна Ханджиева (в ролята на амбициозната и уравновесена невроложка и внучка на бай Дочо), Петко Венелинов (в ролята на плейбоя Станислав) и Веселин Калановски (в ролята на кметския наместник в Бели Вит Цветан).

Играта на Скъпи наследници и радио N-Joy стартира през днешния ден в предаването Шоуто на Инспектор N-JOY, където всеки работен ден до 26 януари в това число, слушателите ще чуват въпроса на деня.

Скъпи наследници се излъчва от понеделник до петък от 18.00 часа по bTV. Епизодите може да гледате и online до 7 дни след тв излъчването на безплатната видео платформа btvplus.bg, както и извънредно преди ефир на voyo.bg
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР