Радина Кърджилова и Деян Донков отново изживявали криза на връзката,

...
Радина Кърджилова и Деян Донков отново изживявали криза на връзката,
Коментари Харесай

Радина напусна Донков и не желае да го вижда или чува! Върна се при родителите си, взе и малкия Христо

Радина Кърджилова и Деян Донков още веднъж изживявали рецесия на връзката, която принудила актрисата да напусне за следващ път скандалджията, разбра HotArena.

Преди 2 седмици звездата на Народния спектакъл си събрала багажа и си тръгнала от общия им дом в центъра на столицата, който неотдавна двамата съумяха да купят и обзаведат като семейство. Освен един сак с багаж Радина взела и сина им Христо и избягала допустимо най-далеч от Донков , с цел да може да подреди мислите си, писа „ Ретро “.

И този път тя потърсила опора и избавление в своите родители, които й предложили да отидат дружно на море с детето. За първа година Кърджилова изневерила на обичаното си място по родното Черноморие, а точно къмпинг „ Градина “, където преди време пламнала любовта им с Деян.

Актрисата и родителите й избрали Синеморец, където наели дребна къщурка в центъра на селото, където да им е умерено и да има задоволително място за дребния Христо, който обичал да играе на открито.

На ресторантьорите направило усещане, че Радина била толкоз слаба, че изглеждала като болнава жена, напът да припадне . За сметка на това пък имала добър вкус и всяка заран дружно с татко й – художника Христо Кърджилов, посещавали най-голямата баничарница, откъдето купували закуски на кг, айряни и бози, с които Радина заменила цигарите, бирата и твърдия алкохол, с които допреди да стане майка била неразделна.

По време на фамилната почивка, за която актрисата не уведомила половинката си, тя отказвала да му подвига телефона . Не му давала информация даже по какъв начин се чувствало детето и към този момент нямала проекти да се връща при него .
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР