Радина Кърджилова е една от най-искрените, нежни и емоционални актриси

...
Радина Кърджилова е една от най-искрените, нежни и емоционални актриси
Коментари Харесай

Радина Кърджилова за страха, болката и обичта

Радина Кърджилова е една от най-искрените, нежни и прочувствени актриси от българската сцена. Поредната добра вест към нея, която научаваме, е обвързвана с присъединяване ѝ в новата премиера на " Частици жена ".
 “Затегнете коланите ”, Стефания Колева и новото ѝ зрелище
Стефания Колева: " Затегнете коланите "

Смях и боязън превземат феновете на новото ѝ зрелище

Така е озаглавено представлението, което следва за първи път да се изиграе на родна сцена в Народния спектакъл. Автор на текста е драматургът Ката Вебер, която претърпява дълбока контузия в живота си. Колкото и мъчително обаче да е за нея това прекарване, от него се ражда и нещо хубаво - а точно постановката " Частици жена ".

С слагането ѝ на сцена се захваща режисьорът Крис Шарков, а Никола Тороманов и Емилиян Гацов-Елби му оказват помощ надлежно за сценографията и костюмите и музиката.

На сцената в функциите ще се въплътят с изключение на Радина Кърджилова, и Мария Каварджикова, Стефан Вълдобрев, Ана Пападопулу, Цветан Алексиев, Жаклин Даскалова и Албена Ставрева.

За " Частици жена " целият екип има предизвикателната задача да пресъздаде персоналното страдалчество, което провокира съпреживяване по тематики, от които актуалното изкуство рядко се интересува. Такива са да вземем за пример проблемите за страха от Другия, за оправянето с болката и за другите прояви на любов.
 Снимка 590006

" Частици жена " е пиеса, която пази правото на всеки да намира свое леговище от болката по характерен само на него метод.
 “Капан за уединен мъж ”, Робер Тома, Йосиф Сърчаджиев и новата премиера в Малък градски спектакъл “Зад канала ”
Как се попада в “Капан за уединен мъж ”

Една крими история, наситена с комизъм и адреналин

Премиерните дати на " Частици жена " са на 7 и 8 октомври от 19:00 ч. в Народен спектакъл " Иван Вазов ". Следващите дати са 12, 27 октомври и 9 и 22 ноември.

Цялата информация за представлението е.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР