Радина Червенова разтърси ефира с това признание Любимата водеща едва оживяла

...
Радина Червенова разтърси ефира с това признание
Любимата водеща едва оживяла
Коментари Харесай

Психиатър връща Радина Червенова към живот

Радина Червенова раздруса ефира с това самопризнание

Любимата водеща едвам оживяла след бруталната невярност на брачна половинка си Коко Каменаров.Бившият общоприет шеф на Българска национална телевизия освен чукал друга, ами се преместил да живее при нея. И то зад тила на жена си.

Радина отпътувала на посетители при дъщеря си в Швейцария. Когато се върнала заварила празен апартамент. Коко отишъл да живее при любовницата си, сестрата на Гергана Паси-Михаела.

Коко и Радина са дружно повече от тридесет години. Бракът на двойката е имал своите спадове и възходи. Водещата има две деца от предходната си връзка, Коко-дъщеря. Двамата имат обща щерка.

Близо три години „ благият “ Коко Каменаров се лутал сред двете дами, до момента в който избере най-после да се кротне при законната си брачна половинка.

През това време Радина Червенова била ни жива-ни умряла. За да не откачи напълно, до момента в който мъжът й митарствал, тръгнала на медитация, йога  и на психиатър. Именно последният я върнал към живота.

Той й оказал помощ да се съвземе, да се изправи и да елементарни на мъжа си. И с днешна дата двамата са още веднъж дружно.Въпреки грозната постъпка на брачна половинка й Радина е уверена, че двамата са родени един за различен.

„ Не е допустимо да се разделим. Връзката ни е бурна, само че ние се нуждаем един от различен.Имаме такава обич, каквато рядко се открива. Простих му, по-важното е той да си елементарни “, съобщи Червенова. А фенове питат по какъв начин ще одобри една „ последваща невярност “.

Източник: Crimesbg.com

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР