Радина Червенова изпрати трудна година.Дългогодишното лице на БНТ се сблъска

...
Радина Червенова изпрати трудна година.Дългогодишното лице на БНТ се сблъска
Коментари Харесай

Радина Червенова пребори рака: Вече съм напълно здрава - slava.bg

Радина Червенова изпрати сложна година.

Дългогодишното лице на Българска национална телевизия се сблъска с диагноза "рак ", само че неволите й останаха в 2019. Преди дни тя разгласи, че към този момент е в ремисия и се усеща повече от чудесно.

"Сега съм здрава, популярност Богу! През новата година си поисквам най-много здраве, с цел да се веселя на живота, тъй като го обичам доста! ", показа Радина. Въпреки, че предхпдните 12 месеца бяха изпълнени с тежки премеждия за нея в персонален проект, тя е признателна за всичко, което й се е случило.

"Аз си одобрявам годината, която изпратихме. Аз обичам провокациите, тогава се усещам жива. Мобилизираш се и минаваш през тестванията ", споделя брачната половинка на Коко Каменаров. И добави, че околните й хора по-трудно претърпели заболяването й.

"За фамилията ми беше по-тежко. Аз няма време да мисля. Взех решение, че би трябвало да се боря и ще виидм кой кого ", споделя тв звездата. Тя споделя, че е удовлетворена и от другия огромен поврат, случил се с нея и брачна половинка й - и двамата се разделиха с Българска национална телевизия.

Тя приключи непринудено контракта си, а Коко бе остранен от поста общоприет шеф на медията. "И двамата почувствахме облекчение. Тази служба беше ефектна, само че тя унищожава здраве, нерви, живот, всичко. Докато Коко беше шеф у дома съвсем не се виждахме. Телефонът звънеше непрекъснато, стрес ", споделя Радина, написа Ретро.

В момента двамата ръководят личен бизнес, само че не разкриват с какво се занимава компанията им.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР