Радикалната ислямска палестинска организация Хамас“ се противопоставя на последното предложение

...
Радикалната ислямска палестинска организация Хамас“ се противопоставя на последното предложение
Коментари Харесай

„Хамас“ засега се противопоставя на предложението за примирие

Радикалната ислямска палестинска организация „ Хамас “ се опълчва на последното предложение за преустановяване на огъня в линията Газа и освобождение на заложниците.

Това съобщи неин почитан представител. Позицията по предлагането сега е " негативна ", само че диалозите към момента не престават, съобщи нощес формалният представител на „ Хамас “ Осама Хамдан. Сахер Джабарин, член на преговорния екип на „ Хамас “, уточни, че към момента не е взето дефинитивно решение.

Ислямистката палестинска организация към момента не е дала отговор на последното предложение. Според английския външен министър Дейвид Камерън предлагането планува 40-дневно преустановяване на огъня и освобождение на " евентуално хиляди палестински пандизчии " в подмяна на освобождението на останалите заложници от Израел.

Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР