Радиестезията е наука, която помага за откриване на вредните лъчи

...
Радиестезията е наука, която помага за откриване на вредните лъчи
Коментари Харесай

Носете Съвсем Обикновен Орех В Джоба, И Животът Ви Ще Се Промени Коренно!

" Радиестезията е просвета, която оказва помощ за разкриване на нездравословните лъчи и може да ни научи по какъв начин да се пазиме от тях. Чувал съм от други мои сътрудници, че няма избавление. Аз не съм склонен. Вертикалните земни предавания са в действителност рискови, само че задоволително е да сложите два ореха в джоба си и можете да бъдете спокойни и предпазени. Всяко сферично тяло образува към себе си защитна среда и, в случай че човек попада вътре в нея, може да е спокоен, че нищо от нездравословните лъчи не му въздейства ", споделя арх. Стефан Рашков. Според него, в случай че в спалнята държим торбичка с няколко ореха, ще бъде доста по-здрави и ще спим много по-добре.

Радиестезистът е някогашен полковник от армията, работил е като проектант и като преподавател. Той има вяра, че човек може да живее до 150 година и по тази причина се е посветил на изследванията по какъв начин да ни отбрани от нездравословните въздействия. " Искам да трансформира тази съдба, желая да оказа помощ хората да не умират прибързано. Има, несъмнено, доста аргументи за това, от време на време те са отвън нас. Може да водите най-правилния и здравословен метод на живот и отново да не се чувствате здрав. Как би трябвало да бъде предпазен всеки един е най-сложният, само че и най-лесният за отговор въпрос. Ако човек се научи да употребява това, което му е обещано от природата като щит, може да живее доста дълго. Например - в случай че се научи да черпи сила от дърветата. Дори и за доста хора това да звучи като фантастика, те могат да зареждат всеки от нас. Това става, като ги прегърнем или като се облегнем с тил на ствола им.

Много значимо е да се научим да разграничаваме кои дървета ни зареждат с положителна сила и кои - с неприятна ", изяснява архитектът.

За да се откри по какъв начин всеки обособен човек може да бъде предпазен и да открие потребните за него сили, би трябвало да се направи " проучване " с багети. Рашков, въпреки и на 92 година, и в този момент работи доста добре с тях, с цел да му демонстрират къде силата е рискова и къде - не. В стаите си той е разположил голям брой сферични предмети и поучава всеки да направи същото. Работа може да свърши и нормално топче за тенис на маса, само че в случай че се употребява орех, той към този момент неведнъж усилва защитната си мощ.

Архитектът споделя, че за нездравословните земни предавания пръв приказва немският академик проф. Ернст Хартман. В началото на предишния век той потвърдил, че земното кълбо е покрито с мрежа от невидими ленти, сходни на земните паралели и меридиани и по този начин описал въпросните земни предавания. Арх. Рашков обаче не е склонен, че това са ленти. Според него, става дума за невидими отвесни стени от земни предавания. Те вървят от ядрото на планетата към повърхността. Пресичат се от невидими хоризонтални стени, които излъчват отрицателна сила от слой с дебелина към 20 см. И това е през всеки 2 м височина.

За да се защищити, Рашков е изработили няколко пирамиди от картон. Те са ситуирани в стаите на тъкмо избрана височина и по този начин излъчват универсална сила, която го защищава от заболявания и му дава сили за живот. " Няма по какъв начин да прекалиш с пирамидите. Аз не помня от какъв брой години към този момент дремя под цялостен букет от тях. Доскоро бяха четири, само че нямаше какво да върша и си създадох още две ", признава арх. Рашков.

/standartnews.com
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР