Ради Янкулов е името на късметлията, който спечели чисто нов

...
Ради Янкулов е името на късметлията, който спечели чисто нов
Коментари Харесай

Късметлия, спечелил чисто нов автомобил от играта „Тото 2 - 6 от 49“, пътува всяка неделя до Велинград, за да пусне тото

Ради Янкулов е името на късметлията, който завоюва чисто нов автомобил от играта „ Тото 2 - 6 от 49 “. Късметът му се усмихва в 20-я тираж, когато чоп дефинира номера на пуснатата от него разписка за печеливш. На особено събитие на 15 април, проведено от Български състезателен тотализатор, 29-годишният тото обожател от град Костандово показа, че не пропуща тираж и пътува всяка неделя до Велинград, с цел да пусне фиш за обичаната си игра – „ Тото 2 - 6 от 49 “. Играе с една колонка и изцяло случайни цифри. Ради сподели още, че мощно има вяра в шанса си и до момента търпеливо е чакал деня, в който ще му се усмихне. Той получи ключовете за новата си кола персонално от Атанас Узунов, районен управител на Български състезателен тотализатор.

Водещите на предаването на СПОРТ ТОТО по двете национални малките екрани – Део и Цецо, връчиха и чек за 50 000 лв. на щастливка от града. Тя се споделя Диана Пашомова, а сумата е извоювана от ваучър на моментната лотарийна игра „ Суми за думи – Кръстословица “.

СПОРТ ТОТО провежда същински празник за жителите на Велинград с доста смешки, музикални осъществявания, лотария и благоприятни условия за разнородни облаги. За първи път отвън телевизионното студио на родния тотализатор се организира играта „ Печалби плюс – Суми за думи “. Публиката, дружно с определените участници, реди думи от случайно определени букви. Имаше и доста награди за най-хубавите играчи. Празничното събитие приключи с увещание по какъв начин може да се смени остарял с чисто нов телефон. За тиражa тази вечер, Български състезателен тотализатор продължава да раздава мобилни телефони на феновете си. Този път те са седем на брой, а опция да ги завоюват имат всички, пуснали своя фиш за 30-я тираж на играта „ Тото 2 - 6 от 49 “.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР