Радев награди директора на пожарната в Кюстендил, съобщиха от полицията.

...
Радев награди директора на пожарната в Кюстендил, съобщиха от полицията.
Коментари Харесай

Радев награди директора на пожарната в Кюстендил

Радев награди шефа на пожарната в Кюстендил, оповестиха от полицията.

На церемонията в Гербовата зала президентът награди с държавни оценки чиновници на пожарната, взели участие в потушаването на огромни пожари, зародили на територията на страната ни и в Северна Македония през предходната година.
 
В обръщението си към чиновниците на пожарната Радев съобщи: „ Вие ни карате да се усещаме по-спокойни, давайки ни вярата, че живеем в общество, в което има хора, за които човешкият живот е висша полезност и са подготвени да създадат всичко за неговото избавяне ".
 Министерство на вътрешните работи
„ Като човек, попадал в обстановки на нараснал риск, високо оценявам вашите морално-волеви качества - високия професионализъм , храброст, мъжество и безрезервност, проявени от огнеборците в доста комплицирана конюнктура и при тежки задания. Церемонията е израз на дълбоката благодарност на цялото ни общество “.

Държавният глава Румен Радев награди с орден „ За заслуга “ комисар Светослав Георгиев за безупречното управление и персонално присъединяване при гасенето във всички рискови зони при преодоляването и потушаването на пожарите, ликвидирането на последствията от зародилите огромни пожари на територията на Кстендилска област през лятото на 2021 година, за организирането и координирането взаимоотношението на звената на ПБЗН, съставните елементи на Единната избавителна система, държавни органи и институции, структурите на локално самоуправление.

При осъществяването на пожарогасителната активност не са позволени катастрофи и няма потърпевши чиновници и доброволци. При потушаването на тези пожари са взели участие 61 екипа с 160 чиновници, избавени от пожарите са 170 здания, 17 000 дка гора, 125 дка посеви, 20 дка овощни градини, жп гарата в Бобошево.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР