Радев: Лидерите на новата коалиция предадоха доверието на своите избиратели.Надявам

...
Радев: Лидерите на новата коалиция предадоха доверието на своите избиратели.Надявам
Коментари Харесай

Радев: Лидерите на новата коалиция предадоха доверието на своите избиратели


Радев: Лидерите на новата коалиция предадоха доверието на своите гласоподаватели.

Надявам се държавното управление да не предава националните ползи на България. Лидерите на новата коалиция предадоха доверието на своите гласоподаватели. Спомняте си по какъв начин господин Борисов обикаляше страната и обясняваше, че „ Продължаваме промяната “ са унищожили страната и в случай че се позволен до властта, те ще я довършват. Днес той им подарява цялата власт. Това съобщи президентът Румен Радев в коридорите на Народното събрание.

„ Спомняте си по какъв начин Политическа партия в обществените мрежи въодушевяваха своите почитатели, че ГЕРБ са мафията. Днес те споделят властта с ГЕРБ. Спомняте си по какъв начин „ Демократична България “ поведоха гласоподавателите си на кръстоносен поход против олигархията, през днешния ден те просят някакво утвърждение. Всички те завоюваха за сметка на излъгания гласоподавател и демокрацията “, съобщи още Радев.

„ Политиката не е единствено математика за образуване на болшинство, тя е най-вече полезности. Гласуването ще покаже дали националните представатели са приели ролята да бъдат редови гласуващи “, разяснява той.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР