Ръчно изработени коледни играчки, сувенири, картички и свещи са подредени

...
Ръчно изработени коледни играчки, сувенири, картички и свещи са подредени
Коментари Харесай

Деца продават ръчно изработени красоти, за да помогнат на Никол, Живко и още много благотворителни каузи

Ръчно направени коледни играчки, сувенири, картички и свещи са подредени на няколко щанда пред търговски център „ Гранд” в Пловдив. Повечето от тях нямат цена, а искащите да се снабдят с някоя от хубостите могат сами да дефинират сумата и да я пуснат в кутия с идея.





Благотворителният базар е провеждат от Младежки център Пловдив под надпис „ От деца за деца “ и ще остане пред комерсиалния център до 17 ч през днешния ден. Деца от няколко пловдивски учебни заведения продават своите произведения, с цел да оказват помощ на 9-годишните Никол Томова, която страда от недоброкачествен израстък на дребния мозък, и Живко Георгиев, роден е прибързано в шести месец с рисково ниското тегло от 900 гр. И диагноза Детска Церебрална Парализа квадрипареза и Корпус калозум. Набират се средства също за Клиниката по педиатрия на УМБАЛ „ Свети Георги”, Сдружение „ Паралелен свят”, деца и младежи с увреждания, Общинския подслон за кучета.







„ Това, което си пожелаваме, е да донесем повече усмивки на лицата на хората и да спомогнем да се осъществен техните фантазии. Добре пристигнал е и всеки, който желае да закупи ръчно направени картички, играчки и други коледни дарове за своите близки и познати. По този метод може да се включите в някоя от определените каузи”, споделят младежите.









Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР