Ръчните безжични прахосмукачки като Redroad V17 Lite са удобни и

...
Ръчните безжични прахосмукачки като Redroad V17 Lite са удобни и
Коментари Харесай

Три безжични прахосмукачки Redroad на достъпни цени


Ръчните безжични прахосмукачки като Redroad V17 Lite са комфортни и ефикасни

Всяко домакинство желае да има ефикасна и комфортна прахосмукачка. Добрата вест е, че на пазара има богат избор от уреди за разчистване – както роботизирани, по този начин и ръчни, като във втория случай неналичието на кабели е мощно целесъобразно.

Днес ви представяме три модела от китайския бранд Redroad, които дават отговор на условията на множеството купувачи за функционален и наличен като цена артикул. Моделите се оферират от онлайн магазина Hekka с атрактивни купони за отстъпка от естествената цена.

Redroad V17

Ръчната безжична прахосмукачка е направена от качествени материали, с внимание към дребните елементи, която устоя на натоварванията във времето. Това се вижда от съществуването на два HEPA филтъра и усъвършенствания дизайн на въздуховода, които разрешават на модела да улавя и най-малките частици, предотвратявайки попадането им в мотора.

 

Моделът Redroad V17 направен от качествени материали, с внимание към дребните елементи

има огромна всмукателна мощ от 26500 Pa, с помощта на електрически безчетков мотор 450W, оборудвана е с първокласна циклонна система със 120 000 оборота в минута и може да почиства над 60 минути с едно зареждане на батерията, която е сменяема.

Филтриращата система е трислойна – състои се от типичен железен филтър, повърхнина от неръждаема стомана, която задържа най-вече твърди частици, и система от 12 конуса, които дружно придвижват въздуха в два спомагателни филтъра, HEPA 12 и HEPA 13. Благодарение на тях, уредът реализира 99,97% успеваемост на обособяване на въздух и прахуляк. Това освен пази мотора, само че и предотвратява връщането на акари, спори и частици до 0,1 микрона в помещението.

Правят усещане също моторизираната четка, оборудвана с колела за по-голяма подвижност, и две четки с разнообразни форми за разчистване на всяка повърхнина по допустимо най-хубавия метод, включително килими и дървени подове.

Филтриращата система на Redroad V17 е трислойна, с огромна успеваемост

Батерията с потенциал 2500 mAh е задоволителна за разчистване на огромен апартамент или къща. Налични са два режима – „ Еко ” на „ Турбо ”, които могат да се ползват според от изискванията. Включената станция за зареждане възвръща батерията до 100% за към 3 часа.

Можете да купите тази прахосмукачка тук: за €230,57 с ваучър за отстъпка RDV17 и безвъзмездна доставка от европейски склад.

Redroad V17 Lite

Ако извършите известни взаимни отстъпки, може да изберете модела. Ще получите същата всмукателна мощ от 26 500 Pa, дружно с ефикасната двойна ролка. Теглото, размерите също дават отговор на общоприетата версия. Но има други, дребни разлики. От една страна, това е дизайнът – Lite версията не се предлага в бял цвят, а е изпълнена в сиво и черно. Освен това се зарежда по-дълго и има по-малко време за работа с едно зареждане, само че цената е много атрактивна.

Моделът Redroad V17 Lite е по-икономична версия на общоприетия V17

Можете да купите модела тук: за €187,45 с ваучър за отстъпка V17LITE и безвъзмездна доставка от европейски склад.

Redroad X17

Последният модел в обзора е – това е умна и мощна ръчна прахосмукачка, също безжична, на супер налична цена. Оборудвана е цифров безчетков мотор 350 W, който генерира всмукателна мощ до 25000 Pa, тъй че прахосмукачката да в профил подробно нечистотия, косми, парчета и твърди частитици.

Безжичната прахосмукачка Redroad X17 е умна и мощна, на преференциална цена

Redroad X17 употребява инфрачервен лъч, който бързо проучва количеството прахуляк пред себе си, с цел да контролира надлежно силата на засмукване. Когато изберете режим на автоматизирано разчистване, сензорната функционалност се задейства и автоматизирано ще усили всмукателната мощ при разкриване на зона с доста нечистотия.

Прахосмукачката употребява конусен циклонен филтър, който ѝ оказва помощ дейно да отделя праха от въздуха, да предотвратява запушването, и да поддържа въздуховода чист и в последна сметка да обезпечи дълготрайно устойчиво засмукване.

Що се отнася до автономността, Redroad X17 разполага с батерия 2000 mAh, която поддържа до 60 минути самостоятелна работа на прахосмукачката – това е задоволително за разчистване на всяко приблизително огромно жилище. Освен това X17 автоматизирано припомня за равнището на батерията посредством разнообразни цветове, с цел да я заредите, в случай че е належащо.

Redroad X17 се оправя безпроблемно с всевъзможни замърсявания, включително акари и алергени

На екрана се демонстрират и режимите на работа, а те са три: автоматизиран режим (до 20 минути) – прахосмукачката сама контролира силата на засмукване за по-бързо разчистване и усъвършенствано потребление на батерията; режим на мощно засмукване (до 15 минути) – подобаващ за по-трудни за разчистване повърхности като килими, възглавници на седалки; режим на икономисване на батерия (до 60 минути) – подобаващ за рутинно всекидневно разчистване.

Можете да купите модела тук: за €142,46 с ваучър за отстъпка RX17 и безвъзмездна доставка от европейски склад.

За всички изброени прахосмукачки Hekka дава 30-дневна гаранция за връщане на парите.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР