Работно място за социален асистент обяви общинската администрация в Димитровград.

...
Работно място за социален асистент обяви общинската администрация в Димитровград.
Коментари Харесай

Кметството в Димитровград търси социален асистент

Работно място за обществен помощник разгласи общинската администрация в Димитровград. „ Позицията е за почасово даване на лица в потребност. Това става в осъществяване на настоящата тук обществена услуга за Асистентска поддръжка “, оповестиха от кметството.

Асистентска поддръжка е профилирана обществена услуга. Тя включва поддръжка на нуждаещи се от обслужване, придвижване и напредване, смяна и поддържане на позицията на тялото, осъществяване на ежедневни и домашен действия. 

Ангажиментът е за четири часа на ден към хора в надтрудоспособна възраст, в неспособност за самообслужване,  а също  и за деца с трайни увреждания и пълнолетни с трайни увреждания с избрана непозната помощ.

Кандидатите би трябвало да са най-малко с главно обучение и в трудоспособна възраст. Като преимущество ще се смята опитът или приключен курс на образование. Срещу това утвърденият  ще получава главно месечно заплащане от 852 лв..

Документи се одобряват всеки работен ден до 23 декември 2022 година, в това число, в постройката на Община Димитровград, сутеренен етаж, гише №1. 

Подборът ще протече в два стадия. Първият е по инспекция за цялост и сходство на показаните от претендентите документи с оповестените условия за длъжността. А вторият - осъществяване на изявление с към този момент позволените претенденти.

Формуляри за кандидатстване заинтригуваните могат да получат както на гише №1 в Центъра за административно обслужване, по този начин и от уеб страницата на Община Димитровград, раздел „ Кариери ”, обявления за състезания (). Формуляри се дават и на  ул. „ Владимир Поптомов “ №2, етаж 1, южен вход. 

Допълнителна информация претендентите могат да получат на тел. (0391) 68 299, (0391) 71 265 и 0889/855 669.

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР