Работният процес е затворен цикъл, който обикновно протича по един

...
Работният процес е затворен цикъл, който обикновно протича по един
Коментари Харесай

Уволниха я, защото е прекално сладка! Ето как тя потърси справедливост!

Работният развой е затворен цикъл, който обикновно протича по един от следните способи: намираме си работа, работим, развиваме се, покачват ни. Или: намираме си работа, работим, не ни харесва, напущаме. А има и трети вид: намираме си работа, работим, уволняват ни. Днес ще ви разкажем една необикновена история. Дилек Едуардс е млада жена, която бива наета от компания. Тя стартира работа, а всичко изглжда в реда на нещата. До момента, в който Дилек не трябва уволнена. Проблемът не е в това, че шефът й е решил да я уволни, а във обстоятелството, че на пръв взор, причина за това деяние няма.

Когато младата жена пита за повода за уволнението й, отговорът просто я шокира. Шефът й, Никола Каръл, й оповестява, че я уволнява, тъй като е „ прекомерно сладка “. Оказва се, че брачната половинка му, която е била модел на Плейбой, ревнува от Дилек, поради хубостта й. И е предиздвикала мъжа си да я уволни.

По този метод уволнението няма нищо общо с професионалните заложби на момичето.

Затова и Дилек взема решение да търси правдивост, тъй като не намира повода „ прекомерно сладка “ за съответен претекст за уволнението си. Тя завежда дело за дискриминация, само че съдът в Манхатън смята, че исканто й е безпричинно и тази причина не е нито противозаконна, нито дискриминираща. Ето по какъв начин от време на време качеството на работата ни няма нищо общо с това дали шефът ни ще ни увеличи или уволни.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР