Работни места не трябва да бъдат губени. Това заяви министърът

...
Работни места не трябва да бъдат губени. Това заяви министърът
Коментари Харесай

Министърът на енергетиката: Работни места не трябва да бъдат губени

Работни места не би трябвало да бъдат губени. Това съобщи министърът на енергетиката Румен Радев след среща с представители на „ Мини Марица-изток “ и Топлоелектрическа централа „ Марица изток 2 “. Поводът за диалозите бе митингът на енергетици и миньори.

На нея обаче не са участвали синдикати и протестиращи, като министърът увери, че ще отиде при тях на автомагистралата, където те показват недоволството си.

" Основният акцент е този - да сме уверени, че всички дейности, които се подхващат, това, което се прави и това, което се възнамерява неизбежно да подсигурява, да обезпечи, сигурността на електроенергийна система и електроенергийно произвеждане за страната ", сподели министърът.

Радев заяви, че териториалните проекти за обективен преход към този момент са изпратени.

" Изпратените проекти започват преговорния развой с Брюксел, а не го предопределят ", акцентира министърът на енергетиката.

Той съобщи, че недоволните енергитици и миньори не заплашват с демонстрациите си действието на системата и извършват своите задания. Радев прикани протестиращите да имат самообладание и да влязат в диалози.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР