Работната група към Комисията по партийна дейност на Националния съвет

...
Работната група към Комисията по партийна дейност на Националния съвет
Коментари Харесай

БСП обсъжда промени в Устава и програмата си

Работната група към Комисията по партийна активност на Националния съвет на Българска социалистическа партия стартира работа по идея за промени в Устава на партията. Тя би трябвало да бъде препоръчана и разисквана на идното съвещание на 50-я конгрес на социалистическата партия. Съгласно Решение на Народно събрание на Българска социалистическа партия той ще се организира на 11-12 февруари 2023 година.
Основна цел е правенето на оферти, които да спомогнат за организационното подсилване на Българска социалистическа партия. В тях са заложени такива, които да приспособяват организационната активност на партията към новата цифрова среда.
В унисон с демократичното начало в Българска социалистическа партия, това ще се реализира с помощта и ангажираността на цялата партия, на всички нейни членове. До края на ноември се чака да дойдат оферти от структурите на партията от цялата страна. Те ще бъдат систематизирани и разисквани в управителните органи на левицата и по-късно показани на делегатите на конгреса за дефинитивно одобряване.
 >

 
 
 
 >
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР