Работливата машина вече има зад гърба си 50 хиляди доставкиРоботите

...
Работливата машина вече има зад гърба си 50 хиляди доставкиРоботите
Коментари Харесай

Роботът куриер Starship превзема улицата

Работливата машина към този момент има зад тила си 50 хиляди доставки

Роботите Starship изминаха за малко време 320 хиляди километра, с цел да доставят 50 хиляди поръчани от клиентите артикули (източник: Starship Technologies)

Куриерските услуги са една от най-очевидните действия за автоматизация благодарение на роботи. Това се удостоверява и от пилотната услуга на компанията Starship Technologies за доставка на артикули с колесни роботи.

Роботите куриери Starship изминаха за малко време 320 хиляди километра, с цел да доставят 50 хиляди поръчани от клиентите артикули. Това към момента е нищожно, спрямо размерите, доставяни от елементарните куриери, само че въпреки всичко е важен прогрес.

Така да вземем за пример, единствено за един ден FedEx доставя над 15 милиона артикули, а Domino’s Pizza се регистрира с повече от 2 милиона пици на ден. Но данните за Starship, въпреки и несравними, демонстрират че доставките с роботи излизат от рамките на просто един опит.
още по тематиката
Starship Technologies не е единствената компания с интерес към автоматизацията на куриерските услуги благодарение на роботи. Нейният напредък безспорно ще окуражи съперниците на този млад и доста перспективен пазар.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР