Работим по няколко версии. Има образувано досъдебно производство. Основната версия

...
Работим по няколко версии. Има образувано досъдебно производство. Основната версия
Коментари Харесай

Шефът на полицията в Сандански с разкрития за палежа на кооперацията

Работим по няколко версии. Има формирано досъдебно произвеждане. Основната версия е тенденциозен палеж. Нататък не бих коментирал, с цел да не пречим на следствието. Това съобщи в ефира на Нова телевизия шефът на полицията в Сандански Борислав Щурков.

" Провеждаме голям брой оперативни-издирвателни мероприятия. Разпитваме очевидци. Гледаме записи. Няколко пъти към този момент е разпитан притежателят на магазина. Засега не е открито да има врагове обвинени няма “, сподели още Щурков.   

" Температурата на огъня беше доста висока. Водата не успяваше да стигне до самия огън, тя се изпаряваше. Затова имаме преситения по отношение на сигурността на постройката. Ще има предложение Общината да подкрепи с известна сума потърпевшите “, сподели на собствен ред кметът на Сандански Кирил Котев.  

Котев заяви, че през днешния ден ще се събере екип от специалисти, който ще влезе  в жилищната кооперация. Специалистите би трябвало да открият дали на постройката не са нанесени вреди, които я вършат рискова.  По-рано бе публикувана информация, че двама души са счупили прозорците на магазина на партера и са го запалили. Това към момента не е публично доказано.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР