Работещите в НИМХ излизат утре на пореден протест. Те ще

...
Работещите в НИМХ излизат утре на пореден протест. Те ще
Коментари Харесай

Синоптиците излизат на пореден протест утре

Работещите в Национален институт по метеорология и хидрология излизат на следващия ден на следващ митинг. Те ще се съберат в 9.00 часа пред постройката на Българска академия на науките, след което ще се насочат към постройката на Министерския съвет, където още веднъж ще слагат настояванията си за извеждане на Национален институт по метеорология и хидрология от Българска академия на науките. Те упорстват да бъдат трансферирани към Министерството на образованието като вторичен разпоредник на бюджетни средства.

" Безвремието за нас би трябвало да завърши, преди да е станало прекомерно късно ", се споделя в известието на Национален институт по метеорология и хидрология за утрешния им митинг.

Срокът, който министър председателят Бойко Борисов даде, с цел да бъде реализирано съглашение сред двете институции за финансирането на Национален институт по метеорология и хидрология, изтича на следващия ден.

Протестиращите упорстват държавното управление да вземе изрично решение за бъдещето на Националния институт по метеорология и хидрология.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР