Работата по случаите с отвличането на Адриан Златков и взривения

...
Работата по случаите с отвличането на Адриан Златков и взривения
Коментари Харесай

Младен Маринов: Работата по случая с отвличането на Адриан Златков продължава

Работата по случаите с отвличането на Адриан Златков и взривения банкомат в Сапарева баня продължава. Това сподели на конференция основният секретар на Министерство на вътрешните работи гл. комисар Младен Маринов по отношение на отвличането на Адриан Златков и взривения банкомат в Сапарева баня, предава „ Фокус “.

„ Не мога да ви кажа нищо повече. Това, което по би трябвало и по закон се прави, се прави. Ако имаме нова информация, която може да бъде споделена, надлежно след позволение от прокуратурата, ще я споделим. Колегите работят и не може да споделяме информация “, разяснява Маринов. За ограниченията за сигурност по време на европредседателство основният секретар съобщи, че през вчерашния ден са били по обектите, където ще бъде главно намерено председателството на 11 януари.

„ Това го вършим за да вземем оптимални ограничения и в това време да създадем по този начин, че да не затрудняваме в огромна степен живота в града и естественото напредване на жителите. Нямаме съществени терзания и неща, които считаме, че ще попречат на естественото протичане на председателството от позиция на сигурността. Продължаваме работа. Ако има нещо, което би трябвало да стигне до жителите, ще бъде направено по съответния метод, само че програмата се трансформира непрекъснато “, сподели още Младен Маринов.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР