Работата по един от най-големите паркинги в града под тепетата

...
Работата по един от най-големите паркинги в града под тепетата
Коментари Харесай

Паркингът за близо 200 коли зад блоковете на ул. “Преспа“ е напълно завършен

Работата по един от най-големите паркинги в града под тепетата завърши. Транспортното украшение на регион " Източен ", което се намира зад блоковете на улица " Преспа " от 2 до 6 е изцяло приключено.

„ Този план е извънредно значим за мен, най-много тъй като жителите сами го желаеха. В блоковете на улица „ Преспа “ има към 140 семейства, които имаха потребност от качествени паркоместа. Ние успяхме да им ги осигурим, а финансирането е с планувани средства за настоящ ремонт от бюджета на регион „ Източен “, разяснява парадайс.-кметът Иван Стоянов. Още при започване на своя мандат, той си бе сложил за цел реализирането на тази концепция.

Новият паркинг е ситуиран върху обща повърхност от 5000 квадратни метра и включва 180 паркоместа, в това число няколко места за коли с инвалиден стикер. Към паркинга има и към 400 квадратни метра асфалтирани тротоари, а в плана е включено и ново озеленяване, което е планувано за есента. Монтирано е и съвременно LED осветяване. Обектът ще бъде под непрекъснато видеонаблюдение, а използването на паркоместата ще бъде безусловно гратис за жителите.

Съвместно с ВиК са сменени старите тръби на правата вода, захранваща блоковете в съседство, с нови по-големи. Оформени са нужните наклони за оттичане на дъждовните води.

Живеещите на ул. “Преспа “ нямаха нито едно недоволство по време на работните действия и споделиха насладата си и потребността, която са имали от този нов паркинг.

Те благодариха на кмета Стоянов и екипа на районната администрация за професионалната и бърза работа.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР