Работата на McKinsey като основен изпълнител на правителството на САЩ

...
Работата на McKinsey като основен изпълнител на правителството на САЩ
Коментари Харесай

Приходите на McKinsey от първостепенни държавни договори на САЩ падат до 9-годишно дъно

Работата на McKinsey като главен реализатор на държавното управление на Съединени американски щати е спаднала предходната година до най-ниското равнище от 2014 година насам, демонстрират нови данни, даже след прибавянето на консултантската компания назад към лист с желани снабдители.

Консултантската компания беше под прицела на Конгреса, откакто маркетинговата й работа за производителя на опиоиди Purdue Pharma беше упрекната, че способства за пристрастяване и свръхдози, а данните демонстрират, че 2023 година трета поредна година, в която беше замразен от контракти за американския регулатор на медикаментите.

Приходите на McKinsey като главен реализатор на федералното държавно управление паднаха до 54,9 милиона $ през фискалната година до 30 септември от 71,1 милиона $ миналата година, съгласно държавна база данни.

Това се съпоставя с пика от съвсем $142 милиона през 2018 година, когато Администрацията по храните и медикаментите беше най-големият държавен клиент на McKinsey и преди политиците да насочат...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР