Р одители излязоха на протест срещу тестването на учениците. В

...
Р одители излязоха на протест срещу тестването на учениците. В
Коментари Харесай

Родители излязоха на протест срещу тестването на учениците

Р одители излязоха на митинг против тестването на учениците. В демонстрацията се включиха и учители. Те се оповестиха против тестването на децата, оповестява БГНЕС.

Въпреки неприятното време, недоволните жители се събраха пред Министерския съвет.

„ Тук на митинга съм, с цел да връча един бележник, както на нас ни връчваха преди бележници, да им напиша едни хубави оценки, тъй като те и двойки не заслужават, ще им пиша нули. Тук съм, с цел да защитя дребните деца, които не могат да защитят себе си. За страдание има нездравомислещи родители, които считат, че тестването няма да наруши душeвността на децата им. Подкрепям шефовете, учителите на всички деца, които са тук, скърбя, че са толкоз малко. Всяко здравно лице знае, че дете от първи до четвърти клас е с доста нежни носни капиляри и когато тръгнат да плюят преди учебно заведение, децата се стресират чисто душевен. Ако се окаже позитивно едно дете, би трябвало да му се направи PCR тест, нали по този начин? Те като му ровят до мозъка, дали ще бъде добре това дете? “, съобщи Валерия Филкова.

По думите й тестването на децата може да ги накара да намразят лекарите и учителите още от ранна възраст.

„ Искам да оставят децата на България намира! Това са равноправни жители на тази република. Утре те също ще заплащат налози. Те също ще градят тази страна. Ако в този момент по този начин се възпитават – с храчене – и още с влизането си в учебно заведение да се стресират и да намразват учителите и лекарите, какво да чакаме от тези възпитаници след това? Аз персонално не мога да чакам нищо “, добави тя.

„ Тук съм, тъй като това е изменничество, геноцид против българския народ. Затова съм тук – да защитя детето си, себе си, околните си и безусловно всички деца на България. Аз няма да им разреша да тестват детето ми, да тестват мен. Аз не съм боледувала, здрава съм, няма да си сложа тая отрова, няма да я сложа и на щерка ми. Ако би трябвало ще се удрям, само че няма да им разреша, по тази причина съм тук “, сподели от своя страна Светлана Димитрова.

Според нея би трябвало неотложно да се отстранен зелените документи, имунизирането е форма на принуждение.

„ Който споделя, че никой не ме задължава да се имунизирам, значи лъже. Или е кьорав. Или е с промит мозък. Медиите не са безпристрастни, стартират се единствено тези, които споделят, че имунизациите са прелестно нещо, по какъв начин ще живеем дълго и щастливо и всичко ще е цветя и рози. Нищо такова няма да се случи. Държат се безочливо и безобразно с хората с противоположна позиция. Всеки божи ден се промиват мозъци и се броят трупове. Защо не се приказва за достижения на българи, за какво не се приказва за децата, които са родени? Защо не се обърна внимание на домашното принуждение, на войната в учебните заведения, на войната по пътищата, на другите заболявания, от които умират хора? “, пита Димитрова.


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР