Р ъководителят на Синдиката на парамедиците и фелдшерите в Русия

...
Р ъководителят на Синдиката на парамедиците и фелдшерите в Русия
Коментари Харесай

Московский Комсомолец: Промяна в симптомите на COVID-19

Р ъководителят на Синдиката на парамедиците и фелдшерите в Русия Дмитрий Беляков съобщи, че тази есен коронавирусът е трансформирал признаците си. Oтначало болестта е доста елементарно да се обърка с елементарната простуда или грип. Поради това хората не отиват на доктор в точния момент, цитира думите му "Московский комсомолец ".

"Нов признак на коронавирусна зараза е тежката хрема, което не беше по този начин преди ", сподели Беляков в изявление за портала OSN TV. В същото време той добави, че тази смяна не би трябвало да се свързва с отслабването на ковид, защото това не е по този начин.

Той също по този начин означи, че в този момент инфекцията става все по-бърза. Според него в случай че по-рано пневмонията се е развивала при пациенти на седмия ден, в този момент това се случва на третия ден.

На собствен ред лекарят Александър Едигер предизвести, че от първите дни пациентите с ковид към този момент имат признаци, сходни на острия грип. Това е възпалено гърло и болки в гърлото, висока температура.

Някои пациенти се оплакват от загуба на слуха със замаяност, а освен от загуба на подушване. Това допуска, че вирусът визира централната нервна система. В допълнение, пациентите имат продължителна кашлица с огромно количество храчки.

Едигер добави, че от предходните признаци храносмилателните нарушавания са останали, само че в този момент те са по-изразени. В допълнение към диария са вероятни гадене и повръщане, до момента в който кръвните проучвания демонстрират изразено повишение на чернодробните ензими, което преди този момент не е следено.



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР