Путин посягаше към ядрената бухалка винаги, когато е в затруднено

...
Путин посягаше към ядрената бухалка винаги, когато е в затруднено
Коментари Харесай

Милен Керемедчиев: Путин се опитва да играе със страховете, нагнетява напрежение

Путин посягаше към " нуклеарната бухалка " постоянно, когато е в затруднено състояние, разяснява по Нова телевизия Владимир Миленски, боен специалист. Разиграва нуклеарен блъф, добави той. Договорът със Съединени американски щати е замразен, сподели още той. Според някогашния зам.-външен министър Милен Керемедчиев договорът е завършил, само че Путин се пробва да играе със страховете, нагнетява напрежение в западноевропейските страни.

" Но не считам, че има заплаха от потреблението, дори отчасти, на нуклеарно оръжие ", добави още той.

Според военния специалист Георги Цветков на 24 февруари, когато се навършва една година от войната, няма да се случи нищо изключително. В изявлението липсвало тъкмо какво ще следва.

Президентът на Русия Владимир Путин изнесе във вторник съвсем два часа тирада. В нея той упрекна Запада за всичко - от войната в Украйна до педофилията, показаха специалистите.

Според Милен Керемедчиев имаме малко шизофренно държание. " България има прекомерно доста муниции и продължаваме да се опъваме. Те са нужни за старите съветски системи, които употребява Украйна ", добави той.

" Русия постоянно цели нещо алегорично, тъй като това е част от мистиката на съветското ръководство, на тях им трябват знаци. Едната година е годишнина и за тях е значима алегорично. Това, което имат в обилие, е хора и ги хвърлят като човешка плът. Украйна изнемогва за муниции. Ножът е опрял до кокала, а ние имаме с какво да помогнем. И всевъзможни приказки на военния министър и президента за бензин в огъня са несериозни ", счита Владимир Миленски.

Според Георги Цветков позицията, че няма какво да дадем е странна. " България би трябвало да е с взор след края на тази война, тя ще завърши със засилена роля на Украйна в района, и ние да сме известни като страна с държание, неподкрепящо задоволително Украйна, няма да е добре ", добави той.

Само България засекрети какво дава на Украйна, крием от кого, попита Керемедчиев. Държим се необичайно за нашите сътрудници.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !  
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР