Путин обеща да защитава руската територия с всички налични средства

...
Путин обеща да защитава руската територия с всички налични средства
Коментари Харесай

CNN: САЩ от края на 2022 г. се готвят за руски удар по Украйна с ядрено оръжие

Путин даде обещание да пази съветската територия " с всички налични средства " през 2022 г

В края на 2022 година Съединените щати започнаха да се приготвят за евентуална съветска офанзива против Украйна с тактически или бойни нуклеарни оръжия, са декларирали двама високопоставени източници от президентската администрация пред CNN.

Според тях това решение е взето не поради едно съмнение, а въз основа на разбор, изследване на ситуацията и нови извънредно значими разследващи данни. Един от събеседниците акцентира, че информацията " не е просто хипотетична - тя се основава и на информация, която получихме ".

Съединени американски щати трябваше да създадат проекти да отговорят по най-хубавия метод, в случай че „ немислимото събитие в действителност се случи “.

„ Наше право е да се подготвим деликатно и да създадем всичко допустимо, с цел да избегнем това “, е удостоверил вторият източник.

Както Financial Times заяви предишното лято, Съединените щати, Франция и Англия предизвестиха Русия, че ще ударят съветските сили, в случай че употребяват тактически нуклеарни оръжия в Украйна. Според изданието след...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР