Путин е шокиран. Той не очакваше такива реакции. Това заяви

...
Путин е шокиран. Той не очакваше такива реакции. Това заяви
Коментари Харесай

Бивш руски премиер: Путин е шокиран и бесен на света

Путин е шокиран. Той не очакваше такива реакции. Това съобщи в изявление за телевизия N1 някогашният съветски министър председател Михаил Касянов, който заемаше този пост от 2000 година до 2004 година, а също беше и министър на финансите по времето на президента Борис Елцин.

По негови думи сега Путин е раздразнителен и гневен на целия свят, тъй като е очаквал Западът да си затвори очите за ще една от неговите " незаконни действия ". Реакцията обаче била изцяло друга и непредвидена.
Касянов съобщи, че западните наказания към този момент са почнали да оказват влияние върху финансовата система и стопанската система на Русия.
Той предвижда, че в околните месеци ще има внезапно обедняване на хората в страната. " Хората, които живеят в градовете, междинната класа - те ще бъдат наранени, те ще почувстват доста по-силно глобите. Те ще бъдат лишени от доста всекидневни неща ", предизвести някогашният съветски министър председател.

На въпрос дали приема определението на Михаил Ходорковски, че Владимир Путин  е полудял от това, което му се случва, Касянов означи, че това е " правилно от политическа позиция ".

" Първо за самия Путин , без значение от това дали е вманиачен. Ние не сме в положение да го потвърдим по медицински път. Аз не съм доктор и не съм към него. От здравна позиция не мога да кажа нищо, само че мога да приказвам за политическия нрав, за политическата отговорност. Да, той работи като безусловно политически вманиачен човек, тъй като това бе изцяло ненадейно. Това опонира на XXI век. Той желае да ни върне в XIX век и да възвърне сферите на въздействие, а това е нещо доста неприятно. Това изцяло опонира на разсъдъка на естествените хора от XXI век ", безапелационен бе той и добави, че точно затова счита Путин за " политически вманиачен човек ".

Касянов напомни, че до момента в който той самият е заемал премиерския пост, Русия е имала отлични връзки с Европейския съюз, НАТО и Съединени американски щати. Ние мечтаехме за обединен пазар от Владивосток до Лисабон, само че видяхте какво се случи по-късно, означи той.

Касянов бе безапелационен, че Путин и режимът му са направили военни закононарушения и би трябвало да понесат отговорност.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР