Пуснаха в продажба моминското жилище на Кейт Мидълтън, в което

...
Пуснаха в продажба моминското жилище на Кейт Мидълтън, в което
Коментари Харесай

Продават апартамента на Кейт и Пипа Мидълтън в Лондон

Пуснаха в продажба моминското жилище на Кейт Мидълтън, в което тя е живяла със сестра си Пипа Мидълтън. Агенцията за недвижими парцели, която го предлага, е оповестила цена от 2,5 млн. $.

Луксозният апартамент се намира в квартал Челси, Западен Лондон. Разположен е на известната улица „ King`s Road “, покрай река Темза. Той е закупен от родителите на сестрите за 992 хиляди $ през 2002 година, написа The Sunday Times.

Ако се откри покупател, семейство Мидълтън ще завоюва 1,5 млн. $ от продажбата.

Кейт и Пипа са разполагали с три спални, две обособени бани, просторна кухня и голям хол.
Сестрите не живеят в жилището от няколко години. Те са го споделяли във времето, в което били необвързани.

През 2013 година Кейт Мидълтън заживява дружно с принц Уилям в Двореца Кенсингтън, като малко по-късно се ражда принц Джордж – първото им дете. Сестрата на херцогинята на Кеймбридж пък се дами за мултимилионера Джеймс Матю, като неотдавна го подари с правоприемник. Двамата се ширят в имение в Западен Лондон, струващо 21,6 млн. $.

Кейт и Пипа, които са доста близки, имат и брат – Джеймс Мидълтън, който работи в Шотландия като екскурзовод. Той не се нуждае от жилището, по тази причина родителите им са взели решение да го продадат. А заради това, че двете им деца са толкоз известни, несъмнено ще имат изгода от това.

Източник: tialoto.bg
Снимка: Reuters
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР