Пуснаха дивото куче Динго в политиката, ще се кандидатирам в

...
Пуснаха дивото куче Динго в политиката, ще се кандидатирам в
Коментари Харесай

Мариела Нордел: Пуснаха дивото куче Динго в политиката, ще се кандидатирам в Европейския парламент

Пуснаха " дивото куче Динго " в политиката, ще се кандидатирам в Европейския парламент. Това съобщи бизнесдамата и пиар-експерт Мариела Нордел в предаването " Животът на фокус " на Радио " Фокус " по отношение на политическата конюнктура в страна и желанието ѝ да се включи в политиката.

" Досега нямах право да вляза в политическия живот на България. Аз не съм с двойно поданство - аз съм с тройно. Имам българско кубинско и шведско. По Конституция, даже и да желая, от кубинското не мога да лиша. Те ми направиха страхотна услуга като пуснаха " дивото куче Динго " в политиката ", съобщи тя.

ПР-експертът съобщи, че ще се кандидатира за идния евровот: " Ще се кандидатирам за европейския парламент. Работила съм, правила съм процедура, когато учех в шведския лицей ПР. Ясни са ми нещата, притежавам 12 езика. Крайно време е към този момент да отидат хора, които са експерти ".

По думите ѝ България се намирала на основно геополитическо състояние, а от " нас зависело да се кашираме най-добре ". Според нея досега водената държавна политика досега е била неверна.

" Искам да вляза в политиката не да стана аз богата, а да направя България богата ", безапелационна бе тя.

" В момента приготвям цялата ми информационна платформа. Правя сондиране, калкулации - от къде какви гласове, кой може да ме поддържа. Планирам в най-скоро време да си дойда в България, да стартира съответните срещи и по-късно към този момент обиколките в страната, срещите с гласоподавателите ", изясни Нордел.

" Ще бъда една от дребното, които ще имат точна листа и като обещая нещо, по-късно всеки гласоподавател ще има право да каже " Абе, госпожо Нордел, ти като даде обещание тва и тва, свърши ли го? ", твърди още тя.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР