Пускат се на търг над 12.5 кг златни и сребърни

...
Пускат се на търг над 12.5 кг златни и сребърни
Коментари Харесай

Митниците пускат на търг близо 13 кг златни и сребърни накити

Пускат се на търг над 12.5 кг златни и сребърни украшения, отнети в интерес на страната, оповестиха от Агенция " Митници ".

Териториална дирекция " Южна морска " разгласи обществена продажба посредством търг с скрито наддаване на повече от 12.5 кг златни и сребърни пръстени, гривни, обици, медальони, синджири и огърлици. Накитите са арестувани при митнически инспекции на Министерство на правосъдието " Капитан Андреево ".

За идния търг златните и сребърни бижута са оповестени в 12 групи, а искащите да вземат участие би трябвало да подадат заявление по пример за всяка група поотделно, както и ценово предложение.

Заявленията могат да се подават от 18 до 20 февруари в деловодството на Териториална дирекция " Южна морска " в Бургас на адрес: град Бургас, ул. " Княз Александър Батенберг " №1. Купувачите би трябвало да имат позволение за осъществяване на покупко-продажби с благородни метали.

Условията за осъществяване на търга са оповестени на интернет страницата на Агенция " Митници " http://www.customs.bg/, в секция " Публични продажби ".
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР