Публикацията, възприемана като библия за масовите представители на торите, описа

...
Публикацията, възприемана като библия за масовите представители на торите, описа
Коментари Харесай

Популярността на Риши Сунак падна до рекордно ниско ниво сред членовете на торите

Публикацията, възприемана като библия за всеобщите представители на торите, разказа рейтинга като „ ужасяващ “ и сподели, че всяка добра вест за господин Сунак е била засенчена от нещо неприятно.

И в символ на възходящо безпокойствие в партията от неуспеха на водещата й политика за даване на леговище в Руанда, вътрешният министър Джеймс Клевърли падна от първото място до 22-ро място по известност.

Това идва, откакто господин Cleverly сподели, че проектът за депортиране на търсещи леговище, идващи във Англия, в Руанда, не е „ да бъде всичко и да постави завършек на всичко “ на метода на държавното управление във връзка с дребните лодки.

Неговият рейтинг на утвърждение измежду торите членовете се сринаха от 72 пункта предишния месец до единствено 10,6 пункта в последното изследване.

„ Честно е да се каже, че каквото и да мислите за представянето на новия министър на вътрешните работи, откогато беше назначен, угодните консервативни деятели наподобява са съвсем последното нещо, за което си е мислил, за...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР