Публикацията на TrafficNews за изгубената патица и малките й помогна

...
Публикацията на TrafficNews за изгубената патица и малките й помогна
Коментари Харесай

Щастлива развръзка: Дивата патица и малките й се прибраха у дома

Публикацията на TrafficNews за изгубената патица и дребните й оказа помощ на птицата да откри противоположния път към дома. Днес, преди обед, фамилията се оказаха в зелените площи пред брок 170, в съседство с районното кметство. След бързата интервенция на двама от служащите, пиленцата бяха избавени от обикалящите в региона котки, само че се оказаха разграничени с майката. Спасителната интервенция обаче забоксува, откакто изплашената майка отлетя в незнайна посока.

Междувременно обаче, фотосите и репортажът от избавителната акция станаха причина за щастливата развръзка на обстановката.

Оказа се, че патицата и дребните живеели край езерото в бившето военно отделение, което се намира на километър от кметството. Служителите там се грижели за птичето семейство. Липсата им била видяна през днешния ден сутринта и военните почнали да ги търсят. Почти били изгубили вяра, когато видели фотосите в TrafficNews . Те прибрали дребните, а майката малко по-късно дохвърчала сама.

Историята приключи щастливо, с помощта на уредниците на избавителната акция - строителните служащи Иван и Радко от Раковски.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР