Публичното убийство на съпруга ми Алексей Навални показа, че Владимир

...
Публичното убийство на съпруга ми Алексей Навални показа, че Владимир
Коментари Харесай

Юлия Навалная: Публичното убийство на Алексей Навални показа, че Путин е способен на всичко

Публичното ликвидиране на брачна половинка ми Алексей Навални сподели, че Владимир Путин е кадърен на всичко. Това сподели брачната половинка на починалия съветски опозиционер Юлия Навалная. Тя адресира европейските депутати в Народното събрание в Страсбург.

„ Страсбург е обичаният ми град, дойдохме тук на разходка с децата ни преди три години да им го покажем. Сега брачният партньор ми е мъртъв, аз съм в Страсбург, само че не се разхождам със фамилията ми “, стартира речта си Юлия Навалная.

„ Мислех, че 12 дни след убийството на Алексей ще имам време да се приготвя за тази тирада. Но тази седмица се опитвахме да върнем тялото му и да организираме погребението. След това избирах ковчег “, сподели Навалная.

Тя добави, че към момента не е ясно дали погребението ще бъде спокойно или полицията ще се опита да арестува всички, които изискат да си кажат последно довиждане с съветския опозиционер.

„ Владимир Путин умъртви брачният партньор ми. По негови заповеди изтезаваха Алексей. Държаха го гладен, затваряха го в дребна килия, държаха го в цялостна самотност, отказваха му срещи с близки, писма и телефонни диалози. След това го убиха. И даже след гибелта на Алексей – те се гавриха с тялото му и с майка му “, сподели Навалная.

Очаквайте детайлности!

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР