ПТП между кола и камион блокира снощи пътя през Кресненското

...
ПТП между кола и камион блокира снощи пътя през Кресненското
Коментари Харесай

Катастрофа блокира за часове Кресненското дефиле


ПТП сред кола и камион блокира нощес пътя през Кресненското дефиле. Двама души са потърпевши и са настанени в болница с фрактури. Катастрофата провокира затварянето на основния път Е-79 за пет часа, съобщи БГНЕС за района.

Пътният случай стана малко преди 22:00 ч. на моста над река Струма в посока Кресненското дефиле. Катастрофата е провокирана от лек автомобил с благоевградска регистрация, който при нахлуване в моста, на към 300 м след пътен възел " Черниче-Брежани”, сервира. Блъска се в едната мантинела, по-късно в другата. Накрая бива ударен от идващия отсреща му ТИР със софийска регистрация.

След удара лекият автомобил е върнат 15-на метра обратно от товарния, ръководен от гръцки жител. Двамата младежи - на 20 и 23 години, които са от Благоевград, са превозени в Спешно-приемно поделение на МБАЛ-Благоевград. След направените им проучвания е открита фрактура на рамото на единия и строшаване на предмишницата на другия. Настанени са без заплаха за живота в отделенията по ортопедия и хирургия.

На двамата водачи са взети кръвни проби за алкохол и опиати. Нараняванията на двамата потърпевши са минимални предвид на безусловно размазания от трите удара лек автомобил. Пет часа Е-79 бе затворен за придвижване, товарните коли изчакваха на място, а леките минаваха по остарелия път-Черниче-вход на Кресненското дефиле. Според известието на АПИ, придвижването е възобновено в 3:00 часа тази нощ.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР