Психоложката Александра Гърдева, която нашумя с участието си в шоуто

...
Психоложката Александра Гърдева, която нашумя с участието си в шоуто
Коментари Харесай

Психоложката Александра от Ергенът най-после с гадже

Психоложката Александра Гърдева, която нашумя с присъединяване си в шоуто „ Ергенът”, най-сетне си е хванала гадже. Чаровната брюнетка не добута до финала в рейтинговото предаване, само че пък отвън него май е срещнала е любовта.

Наскоро тя е била с новия си другар в Истанбул на отмора.

Гърдева споделила пред свои близка, че връзката й към момента била доста прясна, само че пък несъмнено се чувствала щастлива и спокойна с въпросния мъж. Дали обаче връзките им ще станат съществени, следва да разберем. Засега Александра не желала да го показва публично, а изчаквала да види по какъв начин ще се развият връзките им.

Усмихнатата брюнетка извлече доста позитиви от изявите си в „ Ергенът”, само че с Виктор Стоянов в последна сметка поеха по разнообразни пътища. С днешна дата фитнес гуруто излиза с 25-годишната Мария Тарашманова и твърди, че „ обича силно”. Психоложката пък ловко се възползва от ненадейно връхлетялата я популярност – тя натрупа 120 000 почитатели в инстаграм, подвигна си хонорара и в този момент профилът й е най-вече с рекламна устременост. Александра си купи и нов апартамент, който към момента ремонтира.

undefined

Гърдева към този момент е на 34 години, по тази причина се надявала с сегашния си другар най-накрая да се задоми, а за какво не и да сътвори дете. След доста любовни несполуки в предишното, тя мощно копнеела за семейство.

Психоложката нееднократно е разказвала за предходните си връзки, които завършили безславно. Преди години тя отпътувала за Испания, с цел да живее при тогавашното си гадже, само че битовизмите умъртвили възприятията им и се разделили. Сашка обаче за нищо на света не желала да се връща в родината и подхванала първата работа, която й попаднала - миела чинии в заведение, а след това почнала да танцува в дискотекa.


В нощния бар тя срещнала със състоятелен швед, с който след това за залюбила и делила един покрив цели 6 години. Макар че чужденецът угаждал на всичките й материални стремежи, Александра го зарязала, тъй като непринудено хлътнала по „ българско момче - спортистче”, както се е изразявала тя в свои изявленията. Заради него даже се върнала в България за малко. Идилията им обаче траяла едвам 7 месеца.

undefined

Разочарована, брюнетката още веднъж си събрала багажа и отпътувала за Испания, а след това и за Франция. Там попаднала на предприемач, притежател на верига пекарни. Всичко сред тях вървяло чудесно досега, в който Александра разбирала, че е мамена – следващият й любим имал жена, дете и водел двойнствен живот.

Заради несполучливите си връзки, Гърдева почнала сеанси при психотерапевт и толкоз се увлякла на тази тематика, че записала да учи логика на психиката. Сега тя е подготвена да оказва помощ и на други хора да преодоляват прочувствените си контузии.

Брюнетката въобще не съжалява за присъединяване си в „ Ергенът”. Тя предизвиква всички мераклийки за популярност и обич да се запишат за новия сезон на шоуто. В момента още се набират дами за предаването и текат кастинги, само че името на новия ерген към този момент е ясно – това е пианистът Евгени Генчев. Виртуозният музикант е на 33 години, известен е най-много в чужбина. За персоналния му живот не се знае доста, само че очевидно е отворен за случки. Снимките на формата ще стартират през есента. /show. blitz. bg

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР